अजब तुमरी स्टाइल छु… -Ajab Tumari Style Chu
अजब तुमरी स्टाइल छु
गजब तुमरी चाल छु
नाख पोछनोक ले तमिज ना
हाथ पर मल्टी मिडिया मोबाइल छु
Ajab tumari style chu
gajab tumari chaal chu
naakh pochanok le tamij na
haath par multi media mobile chu
अजब तुमरी स्टाइल छु
गजब तुमरी चाल छु
नाख पोछनोक ले तमिज ना
हाथ पर मल्टी मिडिया मोबाइल छु
Ajab tumari style chu
gajab tumari chaal chu
naakh pochanok le tamij na
haath par multi media mobile chu
जै दिन बटी देखो उकैं दिनौक चैन रातक नींन उड़ी गे और हेंसि बे जो चहाय उइल एक चुणुंक जौस और छोड़ी... read more
तू घिनोड़ि गूड़ जसी, नानि-नानी बानां। मिठ त्यौर बुलांण लागूं, भौल त्यौरो चाणा। Tu ghinodee gud jasee, naani-naani banan. mith tyaur bulan laagun, bhaul tyaro... read more
वा दाज्यू कमाल हो गया वा दाज्यू धमाल हो गया चार दिन विदेश क्या घूम आया तुम तो मालामाल हो गया Va... read more
डीपी त्येरी झम्म लागूंछौ, मि मारनूं कमेंटा। द्वी बात मिहीं ल करले, पि ले म्यर दगाड़, फैंटा… DP tyaaree jhamm laagunchau, Mi maranu commenta dvi... read more
तुम्हारा हुस्न आराइश.तुम्हारी सादगी जेवर, तुम्हें कोई जरूरत ही नहीं बनने-संवरने की Tumhaara husn aarais.tumhaari saadgi jevar, tumhein koi zaroorat hee... read more
जीत रही हूँ लाखो लोगो का दिल ये दो शायरी करके,,, लेकिन लोगो को क्या पता अंदर से कितनी अकेली... read more
फूलू मे भावरू मे होली तेरी मेरी बात जूना तू होली मेरी मे जुन्यआली रात Phulu me bhaavaroo me holee teree... read more
garhwali shayari – गढ़वाली शेरो शायरी एक नौनी पाणी का पन्देरा मा दिख ग्याई तेंकी तस्वीर मेरा दिल मा छपी ग्याई जब... read more
सब बिमारी कौ एकै इलाज एक चणकौन चहा गिलास Sab bimaaree ka ek ilaaj ek chanakon chaha gilaas read more
गढ़वाली शेरो शायरी – garhwali shayari कितली कि चा इस्टील का गिलास। पलायन पर चलणी चर्चा यख खास। हम बूड बुड्या रैग्यां... read more